Valitse korjaamo, joka huoltaa sekä autoa että renkaita

Hyvän korjaamon löytäminen ei ole aina helppoa. Ympäri maata on paljon korjaamoja, joista löytyy todennäköisesti yhtä paljon hyviä kuin huonoja. Jos valitset väärän, se voi johtaa negatiiviseen kokemukseen ja voi myös olla kallista. Korjaamo on palvelu, johon sinun on voitava luottaa ja joka pystyy pitämään hyvää huolta ajoneuvostasi. Korjaamon tulisi mieluiten pystyä tarjoamaan kaikenlaista huoltoa, joita autosi voi tarvita. Joten ei vain säännöllinen autohuolto, vaan myös rengashuolto, ilmastointilaitteen täyttöhuolto ja autonkorjaukset. Heidän tulisi myös mieluummin pystyä myymään renkaita, varaosia ja autolisävarusteita, jotta he voivat myös hoitaa suurimman osan autostasi.

Ihannetapauksessa autonkorjaamoiden tulisi sijaita keskeisellä paikalla, jotta niihin on helppo päästä. Ja jotta he voivat tarjota päivystys- ja hinauspalvelun. Ketjut ovat yleensä parempia kuin yksittäiset työpajat, koska isoilla on mittakaavaetuja. Ne voivat ostaa osia suuremmissa erissä ja tarjota henkilöstölle parempaa koulutusta. Se tarjoaa paremman laadun alhaisemmilla kustannuksilla, mikä on hyvä yhdistelmä. Mitä enemmän erityyppisiä palveluita he voivat tarjota, sitä paremmin he pystyvät käsittelemään kaikkia auton ongelmakohtia. Haluat myös, että työpaja käsittelee suurta määrää eri automerkkejä, joten sinun ei tarvitse löytää uutta työpajaa pelkästään vaihtaessasi autoa.

Kun löydät hyvän työpajan, vierailet siellä luultavasti useammin ja pidät paremmin huolta autostasi. Kyse ei ole enää vain säännöllisestä autohuollosta ja rengashuollosta rengasvaihdon yhteydessä talvi- ja kesärenkaiden välillä, vaan myös öljynvaihdosta useammin, ilmanvaihdonhuollosta ja -puhdistuksesta, mikä kaikki parantaa auton suorituskykyä. Jos ajat paljon, öljynvaihto tulisi tehdä suhteellisen usein, jotta moottori olisi hyvin voideltu.

Jos he voivat suorittaa myös kuntotestit, joissa he voivat nopeasti tarkistaa joidenkin tärkeiden osien huoltotarpeen ja varmistaa, että auto on hyvässä kunnossa, niin se on iso etu. Sen avulla on helppo nopeasti tietää, onko autossa puututtava johonkin asiaan, ja se alentaa korjaamolla vierailun kynnystä. Voit nopeasti selvittää, onko jokin vialla, jos on jotain epäilyksiä tai vain tarkistuttaa, jotta pienet ongelmat eivät kasva huomaamatta. Pienistä ongelmista voi nopeasti kasvaa suuria ongelmia, joiden korjaaminen voi olla erittäin kallista.

Joten jos korjaamo voi hoitaa kaiken huoltoon liittyvän, mitä autollesi on tehtävä, käyntejä sinne tulee enemmän ja voit rakentaa paremman suhteen ja saada siten parempaa asiakaspalvelua. On tärkeää, että korjaamo on valtuutettu korjaamo ja että se voi suorittaa huoltoa autossasi ja siten pystyä leimaamaan huolto-ohjeen. Korjaamon on oltava merkki hyväksytty takuiden soveltamiseksi. Se voi olla kallista, jos korjaamo, jolla ei ole hyväksyntää, suorittaa korjauksia ja menetät uuden auton takuun seurauksena. Joten varmista, että korjaamo, jota aiot käyttää, on hyväksytty automerkkiisi.

Lisätietoja korjaamoista, jotka voivat tarjota täyden palvelun, käy osoitteessa  https://vianor.fi/