Nokian eLine är ett perfekt däck för medelstor bil

205/55R16 sommardäck

Om du äger en medelstor personbil och du behöver en ny uppsättning sommardäck, är de nya AA-klassade Nokian eLine 2 sommardäcken ett utmärkt val. AA-klassad betyder att den betyder högst A i kategorin för både bränsleekonomi och våtgrepp, vilket gör dem perfekta som sommardäck. Det våta greppet är något av den viktigaste faktorn för att minska risken för körning i kraftigt regn eller åskväder, som är den farligaste miljön under sommaren. Dessa kan hittas genom att söka efter 205/55R16 sommardäck online.

Det ger den ultimata kontrollen på våta vägar i kombination med stor körkomfort med vilken hastighet som helst under varma förhållanden. Deras låga rullmotstånd ger låg slitage och förbättrad bränsleekonomi, vilket kan resultera i besparingar på upp till 0,6 l/100 km. På grund av sin stora våtkontroll garanterar den också tillförlitlig toppprestanda under alla väderförhållanden. Den exakta körkänslan och optimal komfort. Den låga bränsleförbrukningen och låga däckslitage gör det till ett mycket intressant ekonomiskt val för besparingar när du kör med däcken utan att äventyra din säkerhet eller körkomfort.

Nokian eLine 2 rekommenderas också för medelstora el- eller hybridbilar, så att du säkert kan använda dem utan att de sliter ut för snabbt. Människor tenderar att köpa elbilar eller hybrider eftersom de värderar miljövänlig körning med låga utsläpp av växthusgaser och att de produceras så bra som möjligt för miljön. De vill naturligtvis också dra nytta av den sorglösa användningen och låga driftskostnader. Ett optimalt däckval kan förbättra säkerheten och körkomforten samtidigt som du kan öka dess driftsområde ytterligare, så att du inte tar slut.

Nokian Tyres har ett omfattande produktsortiment med över 400 däck av både vinter- och sommardäck av hög kvalitet, särskilt utvecklade och testade för användning på elbilar under krävande förhållanden. Detta hjälper elbilar att röra sig säkert på snö och is och i hällande regn. Eftersom elbilar och hybrider har batteripaket som gör dem tyngre än bilar med förbränningsmotorer kommer det att ta längre tid att stoppa. Detta innebär att högkvalitativa däck blir ännu viktigare, särskilt på hala och våta ytor och i händelse av överraskningar. I sortimentet ingår vinterdäck som är bland de bästa i branschen när det gäller is- och snögrepp och urvalet av sommardäck har utmärkt våtgrepp.

Oavsett om du köper bildäck till en bensinmotorbil eller en elbil eller hybrid, är Nokian eLine 2 bra däck som håller dig nöjd och säker när du kör din bil. Det är när regnet kommer att den enkla sommarkörningen blir knepig, men med dessa däck ger de ett utmärkt våtgrepp och kan minimera risken för att uppleva vattenplanering så länge slitbanedjupet är över 4 mm, när det är dags att ändra dem.

För mer information om utbudet av däck från Nokian Tyres och Nokian eLine 2, besök: www.nokiantyres.se