Nokian eLine er et perfekt dekk til mellomstor bil

sommerdekk

Hvis du eier en mellomstor personbil og trenger et nytt sett med sommerdekk, er de nye AA-klassifiserte Nokian eLine 2 sommerdekkene et godt valg. AA-klassifisert betyr det at den rangerer høyest, A i kategorien for både drivstofføkonomi og vått grep, noe som gjør dem perfekte som sommerdekk. Det våte grepet er noe av den viktigste faktoren for å redusere risikoen for kjøring i kraftig regn eller tordenvær, som er det farligste miljøet om sommeren. Disse finner du ved å søke etter 205/55R16 sommerdekk online.

Det gir den ultimate kontrollen på våte veier kombinert med stor kjørekomfort i alle hastigheter under varme forhold. Deres lave rullemotstand gir lav slitasje og forbedret drivstofføkonomi, noe som kan resultere i besparelser på opptil 0,6 l/100 km. På grunn av den store våtkontrollen sikrer den også pålitelig topp ytelse under alle værforhold. Den presise kjørefølelsen og optimal komfort. Det lave drivstofforbruket og lave dekkslitasje, gjør det til et veldig interessant økonomisk valg for besparelser når du kjører med dekkene, uten å sette din sikkerhet eller kjørekomfort i fare.

Nokian eLine 2 anbefales også til mellomstore elektriske eller hybridbiler, slik at du trygt kan bruke dem uten at de sliter for fort. Folk har en tendens til å kjøpe elbiler eller hybrider fordi de verdsetter miljøvennlig kjøring med lave klimagassutslipp og at de produseres så gunstige som mulig for miljøet. De ønsker selvfølgelig også å dra nytte av den bekymringsløse bruken og lave driftskostnader. Et optimalt dekkvalg kan forbedre sikkerheten og kjørekomforten og samtidig kunne øke driftsområdet ytterligere, slik at du ikke blir tom.

Nokian Tyres har et omfattende produktsortiment på over 400 dekk av både høykvalitets sommer- og vinterdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler under krevende forhold. Dette vil hjelpe elbiler til å bevege seg trygt på snø og is og i øsende regn. Siden elbiler og hybrider har batteripakker som gjør dem tyngre enn biler med forbrenningsmotorer, vil det ta lengre tid å stoppe. Dette betyr at dekk av høy kvalitet blir enda viktigere, spesielt på glatte og våte overflater og i tilfelle overraskelser. Serien inkluderer vinterdekk som er blant de beste i bransjen når det gjelder is- og snøgrep, og utvalget av sommerdekk viser et utmerket våtgrep.

Uansett om du kjøper bildekk til en bensinmotorbil eller en elbil eller hybrid, er Nokian eLine 2 gode dekk som holder deg fornøyd og trygg mens du kjører bilen. Det er når regnet kommer at den lette sommerkjøringen blir vanskelig, men med disse dekkene gir de et utmerket våtgrep og kan minimere risikoen for å oppleve vannplaning så lenge slitedybden er over 4 mm, når det er på tide å endre dem.

For mer informasjon om utvalg av dekk fra Nokian Tyres og Nokian eLine 2, besøk: www.nokiantyres.no